Tel.:
Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch
Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch

Superieure mechanische verbindingen die operatting kosten drukken en systeembetrouwbaarheid van sluiting aan shutdown~ verbeteren

Thuis

Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch

Een paar woorden over ons
China Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch Bedrijfsprofiel
Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch
China Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch Bedrijfsprofiel
1 2

Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch

JIAXING BURGMANN is een professionele fabrikant van mechanische die verbinding voor pomp en autoclaaf in de mijnbouw, de industrie, landbouw, flens, rubberring, ring, harde legering wordt gebruikt en sic. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van Burgmann-reeksverbindingen.

 

Wij hebben meer dan 20 van de productiejaar ervaring, met hoge geloofwaardigheid. Onze producten bevestigen met de Mechanische verbinding 《van JB/T412.1-1999 technische voorwaarden》 norm. wij ontwerpen verschillende mechanische verbinding om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

 

Elke dag, zijn wij geëngageerd aan het creëren van een betere toekomst. Onze hoogte - producten en diensten van de kwaliteits de de mechanische verbinding en maakt mensen goed voelen, goed kijken en van het perfecte leven genieten. Wij allemaal zullen worden geïnspireerd: door kleinst van acties klopt elke dag, om de wereld te veranderen. Wij willen een nieuw model, schaal 1 tot stand brengen keer die tegelijkertijd onze Ongunstige milieu-effecten verminderen.

 

Wij zijn overtuigd dat wij onze merken kunnen nemen om het leven van mensen te verbeteren, en onze sociale verantwoordelijkheden te vervullen. Wij willen in Duurzame onderneming bouwen. Wij erkennen dat globale hallenges zoals klimaatverandering aan ons nauw verwant zijn. Wij moeten schaduw op elk moment overwegen van zich op de milieuring, die diep in onze fundamentele filosofie, ook wordt nagedacht in onze globale visie wortel wordt geschoten.

 

China Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch Bedrijfsprofiel 0

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : JG

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 10milion-15milion

Opgericht Jaar : 1992

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Mechanisch de Verbindingsco. van Jiaxingsburgmann, Ltd
 

Werden de Mechanische Verbindingen van Jiaxingsburgmann opgericht in 1992 in Zhejiang, China (dichtbij Shanghai), is JIAXING BURGMANN één van de mechanische verbindingsbedrijven om de reparatiedienst op allerlei verbindingen te verlenen. JIAXING BURGMANN nam dan de kennis en ervaart het won bij het herstellen van verbindingen te ontwerpen en, ingenieur, hun eigen merkgebonden producten te vervaardigen.

 

Vandaag werken de Mechanische de Verbindingenproducten van JIAXING BURGMANN in een aantal van de meest veeleisende toepassingen door de procesindustrie. Groot en de kleine klanten gebruiken de kwaliteitsproducten die door JIAXING BURGMANN worden geproduceerd, en vertrouwen op de uitstekende dienst en de steun die door ons ervaren personeel wordt verleend. Verzegelend pompen, centrifugeert de mixers, compressoren, en andere stukken van roterend materiaal is routine voor JIAXING BURGMANN.

 

JIAXING BURGMANN biedt een volledige waaier van verbindingsontwerpen met inbegrip van aan enige en dubbele patroonverbindingen, de verbindingen van metaalblaasbalgen, verdeelde enige en dubbele verbindingen, evenals bouwde de douane verbindingen. Elk is beschikbaar in een brede waaier van materialen en grootte.

 

JIAXING BURGMANN legt een significante nadruk bij de „dienst“. Het ervaren en hoogst opgeleide personeel is beschikbaar. De techniek, de Verkoop, en het Verdelerspersoneel kunnen steunen, het oplossen van problemen, en opleiding op alle aspecten van mechanische verbindingen.

 

Wij hopen u onze website informatief vindt en nuttig, gelieve vrij te voelen om ons met om het even welke vragen te contacteren of als wij van verdere hulp aan u kunnen zijn.

 

China Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch Bedrijfsprofiel 0

bedrijfsdiensten

Wij geloven dat het „Geheim van Succes Kwaliteit eerstis

Kwaliteit:

Wij gebruiken beste kwaliteits grondstoffen die van verschillende leveranciers in China kopen beste het levenstijd voor onze producten te verzekeren. Wij die actief de de kwaliteitsverbeteringen nastreven door programma's die elke werknemer toelaten om hun werk te doen herstellen de eerste keer en elke keer. Ons elk product ondergaat Druk en Lektest alvorens het aan onze klanten te leveren.

Comitment:

Wij zijn geëngageerd om onze klanten te dienen en aan hun behoeften en verwachtingen te voldoen door de taak verenigbare en nauwkeurige manier uit te voeren.

Team Work:

Wij werken als groep, moedigen en steun elkaar aan om gemeenschappelijke en individuele doelstellingen te bereiken, en ook de individuele verschillen samen te respecteren.

Prestaties:

Gebaseerd op onze klanten koppel wij kunnen terug ontwerpen aanpassen & vervaardigen mechanische verbindingen die even aan de andere dure mechanische verbindingen goed merk uitvoerden.

Assortiment:

Wij hebben de videwaaier van producten in mechanische verbindingen die voor allerlei Centrifugaalpompen, Compressoren, Mengapparaten, Reactoren en Mixers enz. hoogst efficiënt zijn. Wij hebben ook de Gelijkwaardige Waaier van volledige mechanische verbindingen en reserveonderdelen voor het diverse ontwerp zoals John Crane, EagleBurgmann, Grundfos en enz. Tussen haakjes kunnen wij ook mechanische verbinding ontwerpen die voor onze klant hun arbeidsvoorwaarde overeenstemmen.
 

Ontwikkel Uw Team:

Krijg de kennis u binnen uw installatie moet vorderen, materiaalproblemen oplossen, en effectiever met mechanische verbindingen, centrifugaalpompen en lagers werkt. Wij nemen opleiding ernstig – de primaire doelstelling die gemiddelde tijd tussen mislukking te verbeteren om kosten te drukken, de duurzaamheid van uw installatie te verbeteren en u toe te staan om zich op andere dringende bedrijfskwesties te concentreren zijn.

 

Garantie:

 

wegens strikte kwaliteitscontrole van begin van productie tot verzending, zijn onze producten gerechtvaardigd tegen tekorten en vakmanschap. Wij kunnen onze klantenbetrouwbaarheid waarborgen en in het verstrekken van de oplossingen van het lekbewijs steunen.


De diensten:

Wij verlenen de dienst aan onze klanten door noodzakelijke fysieke afmeting van het materiaal bij de plaats van de klant te vergen en wij verlenen ook installatie en de lopende proefdienst. Wij handhaven ook inventaris voor mechanische verbindingen & reserveonderdelen voor diverse klantenvervaardiging bij onze fabriek om klantenrequirenment op tijd te ontmoeten. Wij ondernemen ook de reparaties en de onderhoudscontracten van om het even welke derde partij mechanische verbindingen.

 

China Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch Bedrijfsprofiel 0

Bedrijfteam

JIAXING BURGMANN „wij zijn een familie“ ~

 

Ons Team:

 

Wij hebben een team van hoogst ijverige & bekwame beroeps aangeworven, dat ons in het vervaardigen van een kwalitatieve waaier van mechanische verbindingen steunt. Credentialed voor ons succes in deze industrie, ons team is de backbone van onze organisatie. Al onze begaafde beroeps houden enorme deskundigheid inzake hun respectieve profielen en met een diepgaande kennis van de markt goed-gehouden. Ons efficiënt aantal arbeidskrachten bestaat uit de volgende beroeps:

  • Ingenieurs
  • Technici
  • Productiemanagers
  • Kwaliteitscontrolemechanismen
  • R&D-Personeel
  • De stafmedewerkers van de klantenzorg

Begrijpend de behoeften van onze cliënten, werken onze beroeps in nauwe coördinatie om hen aanpassingsoplossingen dienovereenkomstig aan te bieden; en zo, bereik uiterste cliënttevredenheid. Voorts voeren wij diverse opleidingssessies en programma's voor deze beroeps uit om hen van de veranderende marktvereisten op de hoogte te houden.

 

De technische Dienst:

 

Het de techniekteam van JIAXING BURGMANN kan mechanische het verzegelen oplossingen verstrekken om uw behoeften te passen. Wij kunnen om het even welke combinatie metallurgie en carbidematerialen gebruiken om eender welke toepassing te verzegelen. Wij kunnen een project van concept aan een afgewerkt product nemen. Laat ons omgekeerde ingenieur uw uitgeputte verbindingen. Maak gebruik van onze kennis om uw cycli van de verbindingslooppas te verhogen.

 

Kwaliteitscontrole:

 

Gemaakt door de grondstof van de premiekwaliteit, bieden onze producten ononderbroken verrichting en onberispelijke prestaties aan.

De grondstoffen, de delen en de volledige assemblage worden geïnspecteerd door recentste instrument in alle stadia te gebruiken om eender welke tijdspanne in kwaliteit te verhinderen.

Om aan de strikte kwaliteitscontrole te bevestigen, ondergaan onze aangepaste mechanische verbindingen druk en lek testend alvorens wordt gestuurd aan onze klanten.

 

Verplichting:

 

Strenge Kwaliteitscontrole en geschikte levering om klanten aan vereiste te voldoen.

gestandaardiseerd ontwerp en op maat gemaakte oplossing.

economische tarifering en rendabele oplossing.

 

China Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch Bedrijfsprofiel 0

China Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch Bedrijfsprofiel 1

Jiaxing Burgmann Mechanical Seal Co., Ltd. Jiashan King Kong Branch
Nr 28 Road van Nr 28 Chengxi, Jiashan-Provincie, Jiaxing, Zhejiang, China 314100
Tel.:86-0573-84133388
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit industriële mechanische verbindingen Leverancier. © 2018 - 2022 industrial-mechanicalseals.com. All Rights Reserved.